Catering rendezvények
Ügyfeleket szeretne vendégül látni vagy dolgozóit jutalmazná?
Egy jól sikerült rendezvénnyel elérheti cége üzleti céljait.
Sokszor csak a vendéglátásra emlékeznek a meghívottak: “Emlékszel milyen jót ettünk a rendezvényen?”, amit ön is elérhet, ha segítséget kér tőlünk a catering megszervezésében.
Céges rendezvény típusok
- Pezsgős koccintás, pohárköszöntő, (ünnepi alkalmakkor történő jelképes vendéglátás, rövid esemény, kb. fél óra időtartamban)
- Kávészünet (kávé, tea, pogácsa a reggeli ébredéshez és a konferenciák szünetében)
- Szendvics parti (gyors és egyszerű étkezési forma, kis helyigénnyel)
- Üzleti ebéd (kis létszámú étkezési forma, hivatalos tárgyalások közben ajánlott)
- Állófogadás (ha gyorsan, kis helyen szeretné partnereit vagy kollégáit megvendégelni, konferencia közben vagy után, színházi előadások alkalmával)
- Ültetett- állófogadás (elegáns, kényelmes vendéglátási forma, mindenki megtalálja az ízlésvilágának megfelelő ételeket)
- Tányérszervizes fogadás (elegáns protokolláris vendéglátási forma, amikor a gasztronómiáé a főszerep)
- Koktélparti (könnyű falatkák, kötetlen társalgás, ismerkedés, társadalmi esemény, a hangsúly a kapcsolatteremtésre irányul, a főétkezést nem helyettesíti)
- Borvacsora (elegáns vendéglátási forma, a borkínálathoz igazítjuk a vacsorát, az estét sommelier vezényli, informatív, egész estét betöltő rendezvény)
- Családi, dolgozói nap (általában nagy létszámú szabadtéri esemény, egész napos időtöltés)
- Grill parti (szabadtéri helyszínen megvalósított étkezési forma, grill kínálatunkat a helyszínen látványban készítjük el
Pezsgős koccintás, pohárköszöntő, kávészünet, szendvics parti, üzleti ebéd, állófogadás, ültetett állófogadás, tányérszervizes fogadás, koktélparti, borvacsora, családi- dolgozói nap, grill parti.
Esküvő catering
HOGYAN FOGJUNK NEKI AZ ESKÜVŐI VENDÉGLÁTÁS MEGSZERVEZÉSÉNEK?
AMIKOR ELŐSZÖR SZÓBA JÖN AZ ESKÜVŐ, AKKOR A MIKOR UTÁN RÖGTÖN A HOL KÉRDÉS SZOKTA A LEGNAGYOBB FEJTÖRÉST OKOZNI AZ IFJÚ PÁRNAK.
Egyre többen döntenek úgy, hogy a hagyományos éttermi vendéglátással szemben valami újat, valami szokatlant szeretnének…Egy gyönyörű kastély vagy templom kertjében megtartott állófogadást, egy régi palota vagy múzeum dísztermében kerek asztalok mellett és elegáns díszletek között zajló főúri vacsorát…
Sokan abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy rendelkezésükre áll egy hatalmas kert, egy jutányosan rendelkezésükre bocsátott díszterem ahol a költségek alacsony tartásával vendégelhetik meg a meghívott vendégeiket.
És persze végül, de nem utolsó sorban ott vannak azok, akik csak egyszerűen nem szeretik a nagy felhajtást és csak egy nagyot szeretnének bulizni a barátokkal és rokonokkal.
A Marrone Catering arra vállalkozik, hogy ezeknek a sokrétű igényeknek megfelelve, az Ön által választott helyszínen a legfinomabb ételekkel és italokkal szolgálja ki vendégeit!
Az esküvői ebéd vagy vacsora menüjének összeállítása komoly döntés és nem egyszerű feladat.
Szinte lehetetlen feladatnak tűnik a sok-sok különböző nemű, korú és ízlésű vendégünknek olyan ételsort összeállítani, amelyről tudjuk, hogy mindenki tetszését elnyerheti.
Némi segítséget ugyan jelenthetnek a hagyományok, de a végleges esküvői menüsor kialakításához kérje vendéglátós szakember segítségét.
Úgy érezzük, hogy a közel másfél évtized alatt lebonyolított sok-sok esküvő tapasztalatával segítségére lehetünk mindazoknak, akik a “NAGY NAP” szervezésébe fogtak.
Természetesen avval mindenki tisztában van, hogy teljesen más fogásokat kell kínálnunk egy igaz falusi sátras lagziban, mint egy kastély kertjében tartott elegáns esküvői állófogadáson.
Beszéljük meg, hogy mi az elképzelésük- legyen az bármennyire is különleges- és kérjenek, személyre szabott, egyedi árajánlatot. A menük ára nagyban függ a vendégek létszámától, a helyszíntől és az ellátás formájától.
Lakodalmi sültes tálak akár már 1800 Ft-főtől megrendelhetők!!!